Dom > Izložba > Sadržaj
Потребно је обратити пажњу на производњу алуминијумских ПЦБ-а
May 30, 2018

Алуминијумски ПЦБ Производња ПЦБ-а треба обратити пажњу на многе локације, испод 5 поена, кажете .

компензација ширине линије инжењерске линије: због дебљине бакра, ширине линије да би се направила одређена компензација, или након толеранције линије жљеба, корисник није примљен, вриједност компензације ширине линије до акумулације искуства.

2 , уједначеност лемљења штампача: јер је графика након линије бакра дебела ултра конвенционална, љепило за штампање је тешко, прескакање, превише дебели, превише танки клијенти нису прихватљиви. Како штампати слој зелене је једна од потешкоћа.

3 , након исцртавања, линија жице за једњење мора задовољити захтеве купаца из цртежа. Бакар није дозвољен, нити ножеви носећи нож, гребање изолационог слоја, испитивање издржљивог напона, цурење проузроковано варницама.

4 , механичка обрада: бушење алуминијумске плоче може бити, али након бушења у рупама није допуштено било какво брушење, то ће утицати на тест диелектричног напона. Роутинг и изглед је веома тешко. И пробијање, потребно је користити напредни калуп, стварање плесни је вештина, то је такође једна од проблема са алуминијумским ПЦБ-ом. После рубне ивице, врло уредан, без икаквог брушења. Обично користите штанцање, пробијање рупа са површине линије, али потребу за обликом од алуминијумске површине, сила за ударање плочасте плоче се смањује, као и вештине. Учвршћивање, степен завојне плоче би требао бити мањи од 0,5%.

5 , цео производни процес не сме да гребе површину: алуминијумска база се не може руковати додиром, или одређеним хемикалијама ће произвести површинску промену боје, црно, ово је апсолутно неприхватљива, поново полирана алуминијумска површина, неки купци нису примили и то је једна од потешкоћа у којима ПЦБ не може бити повређен у целом процесу.

显影机(Developing Machine).png