Dom > Novosti > Sadržaj
Поступак производње једнобојних плоча ПЦБ плоча
Jun 12, 2017

1, сечење једне стране плоче ЦЦЛ; (биће прекривен бакарном плочом за сечење, обратите пажњу на спецификације резања, пре него што се смањите потреба за печењем листа);

2, брусна плоча; (у млину унутар сечења ЦЦЛ чишћења, тако да површина без прашине, буррс и других остатака, прво млевење након печења, два процеса су једна);

3, штампано коло; (на страни бакра исписана на дијаграму кола, мастило има анти-корозивни ефекат)

4, инспекција са једне стране; (вишак мастила ће бити уклоњен, мастило ће бити мање мастила за пуњење боје, ако се пронађе доста лоше, потребно је прилагодити, лоши производи се могу ставити у други корак у чишћењу мастила за мастење, чишћење и сушење Овај процес поново обрађује)

5, мастило је суво;

6, једкање; (са реагенсом ће бити вишак корозије бакра, са мастилом на колу за задржавање бакра, а затим користити реагенс за чишћење мастила на колу и затим сушење, три процеса су једна)

7, рупица за позиционирање сврдла за једно бочну плочу; (након што се отвори отвор за позиционирање рупе за бушење)

8, брусна плоча; (рупа ће бити бушилице за чишћење и сушење и 2 подлоге)

9, свилени екран; (на полеђини подлоге одштампане на плуг-ин компоненте свилени екран, неки означени код, свилени екран након сушења, два процеса су једна)

10, брусна плоча; (а затим и чист)

11, заваривање отпорности; (при чишћењу подлоге након штампе зеленог уља, подлога не захтева зелено уље, штампа се непосредно након сушења, два процеса су једна)

12, калуповање; (са обликовањем пунцх-а, никакво В-третирање се не може поделити на два пута, као што је мала округла плоча, почевши од површине свиле до површине лемљења у малу округлу плочу, а затим са површине лемљења до површине свиле Црвена рупа , итд.)

13, В јама; (мали диск без В пит обраде, машина ће бити одсјечена плочом са подслутом)

14, розин; (прва брусна плоча, очистити прашину подлоге, после сушења, а затим премазати слојем танког слоја кољена, три процеса су једна)

15, тест са једним бочним панелом ФКЦ; (проверити да ли је деформација подлоге, рупа, без обзира да ли је линија добра)

16, равнати; (деформација подлоге је поравнана, подлога није неопходна да би се олакшао рад овог процеса)

17, паковање и испорука.

Напомена: свилени екран и заваривање између процеса брушења могу се изоставити, прво можете залепити, а затим свилени екран, специфичну ситуацију да бисте видели подлогу.

1, круг за штампање Једнострана плоча. Прикупиће добру плочу са преносним папиром за штампање, обратити пажњу на своју клизну страну, опционе две плоче за штампање, односно комад папира за штампање две плоче. У коме треба изабрати најбољу штампану плочу.

2, резање ЦЦЛ, са целом дијаграмом плоча за производњу плоча за фотосензибилну плочу. ЦЦЛ, то јест, обе стране су прекривене бакарним плочама, ЦЦЛ сече на величину плоче, а не превелика да би се уштедела материјал.

3, претреатмент ЦЦЛ. Са финим штипаљком на површини слоја бакарног оксида који је полиран како би се осигурало да се пријенос плоче укључује, термички преносни папир на тонеру може се чврсто одштампати на ЦЦЛ, полиран стандард је светао, нема очигледних боја.

4, круг за пренос једне стране. Написати добру плочу на одговарајућој величини, одштампану на страни штампане плоче на ЦЦЛ, поравнато након ЦЦ у машину за пренос топлоте, стављено у папир, мора осигурати да трансфер папир није дислокација. Генерално, после 2-3 пута преласка, плоча може бити веома јак пренос на ЦЦЛ.