Dom > Novosti > Sadržaj
Увод у Фпц једнобојну плочу
Sep 29, 2017

Једнострана бочна плоча фпц је у најосновнијем ПЦБ-у, дијелови концентрирани са једне стране, жица је концентрисана на другој страни. Пошто се жице појављују само са једне стране, ову врсту ПЦБ-а називамо једним бочним плочама. Будући да постоји пуно строгих ограничења у дизајну плоче са једним бочним плочама (јер само једна страна, ожичење не може да пређе и мора бити око пута), тако да је само рани круг за коришћење такве плоче;

фпц Дијаграм ожичења са једним бочним плочама за мрежно штампање (екранско штампање), односно површина бакра која је одштампана на средству отпора, након исцртавања, а затим ознака за варење на ознаци, и коначно пробијање обрада како би се довршила рупа И облик. Осим тога, мали број разноврсне производње производа, кориштење фоторезистора за обликовање модела фотографије.

фпц је кратак облик флексибилних плоча, је високо поуздана, одлична флексибилна штампана плоча, која се углавном користи у електронској индустрији, а онда се ове широко користе флексибилне плоче карактеристике? Следећи Ксиаобиан је сакупио четири тачке, и то:

Прва карактеристика: време монтаже је врло кратко, све линије у кругу су конфигуриране да се заврше, елиминишући потребу за редундантним радовима на повезивању каблова.

Друга карактеристика: запремина фпц је мања од тврде плоче, тако да можете ефикасно смањити количину производа. Повећајте удобност ношења.

Трећа карактеристика: тежина лакша од тврде плоче, овај пут може смањити тежину финалног производа.

Четврта карактеристика: дебљина је тања од чврсте плоче, која може побољшати мекоћу, како би се ојачала простор унутар ограниченог простора за монтажу.