Dom > Novosti > Sadržaj
Паттернинг Алуминум ПЦБ
Oct 20, 2017

Коришћење алуминијума узорака је врло широко, три ребра, пет ребара, показивач алуминијума су уобичајене варијанте, у конструкцији, транспорту, декорацији, расхладној опреми и другим областима могу се видети образац Алуминијумског ПЦБ-а. Данас, Сузхоу образац алуминиј добављачи - Лонг Каи Алуминиум који ће вам рећи о обрасцу Алуминум ПЦБ сакупљања метода.

Узорци разних сорти алуминијума, у нашим данима се могу видети свуда, али многи обрасци произвођача алуминијума не знају како да изврше акумулацију алуминијских производа. Може се поделити на производе у складишту и складишту производа. Производ садржи Алуминијум ПЦБ за прераду, складиште Алуминијума ПЦБ. Завршавајући образац алуминијума, завршавајући након физичког и хемијског прегледа алуминијума и не наручују се уговором произведеним планираним обрасцем алуминијума. Паттерн производа Алуминијумске методе акумулације ПЦБ-а су:

1. Исти број пећи (уобичајени бројеви доступни бројем челика од угљеничног челика) Алуминијумски ПЦБ треба спојити заједно, тако да се цијели образац алуминијумског ПЦБ-а или читавог облика алуминијума може рафинирати заједно, без нарушавања обрасца процеса обраде алуминијума, поред тога што спречава мешовите бројеве и изгуби.

2. Исти редослед алуминијума уговора мора бити састављен како би се организовала производња по уговору.

Паттерн производа Алуминијумске методе акумулације ПЦБ-а су:

1, без обзира на челик и према обрасцу алуминијумске ПЦБ секције од акумулације;

2, без обзира на профил алуминијума и челични део акумулације;

3, у складу са акумулацијом уговора

4, према обрасцу броја акумулације ПЦБ-а алуминијума (број парцеле), из различитих разлога, претходно наведена метода акумулације се не користи сама, већ се заснива на специфичним околностима производње, међусобно кориштењем сигурне производне тачке погледати сет излет.

Паттерн Алуминијум ПЦБ такође треба обратити пажњу на следећа питања.

1. Када се акумулира алуминијумски ПЦБ, потребно је усмерити ознаку на страну алумијског ПЦБ-а како бисте пронашли жељени образац Алуминијумски ПЦБ.

2. Висина стуба треба да буде у складу са захтевима сигурносних техничких правила. Оријентација на слагање би требало да буде више од 2м од пруге или аутопута. Неопходно је издвојити не мање од 1м између купе.

3. Уложени узорак Алуминијумски ПЦБ је неопходан да има рог или рацк, како би се спречио узорак алуминијског судопера и нагиба.