Dom > Novosti > Sadržaj
Појединачна табла и двострано окружење
Jun 23, 2017

Историја са једне стране:

Једнострана штампана плоча је почетком 1950-их година са појавом транзистора, Сједињене Државе као центар развијених производа, када су главне производне методе за бакрену фолију директно етикетирање за маинстреам. 1953 ~ 1955, Јапан је први пут увезао бакрену фолију из супстрата од папирне фенолне бакарне фолије и велики број апликација на радију. 1956. године, јапански стручњаци произвођача струјних кола, технологија производње једне стране плоче одмах су брзо напредовали. У материјалу, рана на папирну базу засновану на фенолној бакарној фолији, али због тада фенолног материјала електрична изолација је ниска, лоше отпорност на топлотну отпорност, завијање и друге факторе, једна за другом сјај за папир, епоксидна смола од стаклопластике , тренутна потрошња електронске опреме потребне за једнобродну плочу, која се скоро користи од папира за фенолну подлогу.

Појединачне функције:

Појединачна плоча је на најосновнијем ПЦБ-у, делови су концентрисани са једне стране, жице се концентришу са друге стране. Пошто се жице појављују само са једне стране, ову врсту ПЦБ-а назива се једнострано. Будући да постоји пуно строгих ограничења у погледу дизајна једносмерне плоче (јер постоји само једна страна, ожичење не може да пређе и мора бити око пута), тако да је само рано коло користити такву плочу;

Дијаграм ожичења са једном бочном плочом за мрежно штампање (СцрееннПринтинг), то јест, површина бакра одштампана на средству отпора, након исцртавања, а затим до отпорности одштампане марке на отпору, и коначно пребацивањем обраде ради комплетирања дијелова рупа и облик. Поред тога, мали број различитих производних производа, употреба фоторезистора за обликовање модела фотографског

Двострана (двострана плоча) са обе стране жичане. Али да би се користиле две стране жице, мора се између две стране имати одговарајуће везе Цаикинг везе. "Мост" између таквих кругова се позива преко. Руководна рупа је на ПЦБ-у, испуњена или премазана металним рупама, може се повезати са две стране жице. Пошто су двострани панели двоструко већи од једностраних панела, а због тога што се кабловима може покренути (може се пребацити на другу страну), погоднији је за употребу у сложенијим условима него појединачни склоп.

Слиједећи су исти као и "

Строго речено, двоструки панел је врло важна плоча на плочи ПЦБ-а, његова употреба је одлична, видјети плочу ПЦБ плоча није двострука плоча је такођер врло једноставна, верујем да су пријатељи на разумијевању Једне стране плоче у потпуности Ухвати дупле плоче је проширење једне стране плоче, што значи да једнострана линија није довољна да се иде на обрнуту страну, а важне карактеристике двостраних панела су виас. Једноставна тачка је двострана линија, обе стране имају линију! Великодушан је: двострана плоча је двострука плоча! Неки пријатељи ће питати, на пример, плочу са двостраном линијом, али само једна страна електронских дијелова, таква плоча на крају је двострука плоча или једноделна плоча? Одговор је очигледан, ова плоча је двострука плоча, али само у двострукој плочици плоче која је натопљена само на делове.