Dom > Novosti > Sadržaj
Порекло вишеслојне плоче
Jul 05, 2017

Јапаном 1963. након овог поља, Мултилајерски одбор различитих идеја и производних метода, потом се постепено ширио широм света. Зато што се транзистором у доба интегрисаних кола постепено примењује рачунар након високе потражње за високом функционалношћу, чинећи капацитет кабла, карактеристике преноса доброг захтева за вишеслојном плочом.

[1] Вишеслојна плоча у тренутној примени врло широког опсега, затим Мултилаиер Боард на крају каква је структура? Следећа дрвна мрежа која детаљно описује плочу од више дрвета.

Вишеслојна плоча од дрвета је трослојни или вишеслојни плочасти материјал који се пререзује у фурнир или исечен из фурнира, а затим се лепи лепком. Обично се састоји од фурнира и суседних слојева чудних бројева. Оријентација влакана фурнира је праволинијска једна према другој.

Вишеслојна плоча, позната и као шперплоча, један је од најчешће коришћених материјала за намештај, представља панел од дрвета. Група фурнира обично се састоји од међусобно суседних панела у правцу суседних слојева зрна, обично са својим крунама везаних плоча и унутрашњих плоча симетрично распоређених на било којој страни центра или језгре плоче. Са фурниром за дрво према правцу прекривања састава плоче, у грејању или без загревања под условима сузбијања. Број слојева је углавном чудан, а има их и пар. Вертикални и хоризонтални правац физичких и механичких особина малих разлика. Најчешће коришћена шперплоча, палете и тако даље. Шперплоча може повећати искоришћеност дрвета и представља велики начин за спасавање дрвета.

Вишеслојна плоча је један од заједничких материјала који се користе у предузећима за прераду намештаја, представља панел од дрвета. Група плоча обично се састоји од међусобно суседних панела у правцу суседних слојева. Вишеслојна плоча обично је постављена симетрично на обе стране средишта или језгре плоче. Са фурниром за дрво према правцу прекривања састава плоче, у грејању или без загревања под условима сузбијања. Број слојева је углавном чудан, а има их и пар. Вертикални и хоризонтални правац физичких и механичких особина малих разлика. Најчешће коришћена шперплоча, шперплоча и друга вишеслојна плоча. Вишеслојна плоча може повећати искоришћеност дрвета и представља велики начин за спасавање дрвета. Такође доступни за авионе, бродове, возове, аутомобиле, грађевинске и пакирне плоче и друге материјале.