Dom > Novosti > Sadržaj
Која подручја се могу примијенити на вишеслојни одбор?
Jul 14, 2017

Вишеслојна плоча је одсечена од секције дрвета у фурнир или сечена дрвеним квадратом пресеченим на танком дрвету, а затим лепити лепак са три или више слојева плочастог материјала, широк спектар примена.

Користите Вишеслојну плочу за израду намештаја, користите га за извођење неких ормара, ормара и софе и других предмета за домаћинство. Наравно, Вишеслојна плоча такође може да се направи унутрашњом декорацијом, као што је унутрашња декорација може радити и подне облоге, плафоне и тако даље. Као петослојна шперплоча је потребан број паковања, намештаја, бродоградње и многих других индустрија, а то је израђен од стране многих финих Сеико детаља, обично један од материјала за израду намештаја, има јаку затезну чашицу, И деформација је мала. Поред тога, Вишеслојни одбор се такође може користити у инжењерингу, амбалажној индустрији.

Вишеслојни квалитет плоче је добар или лош, углавном зависи од процеса производње, лепка и подлоге, ми одлучујемо пажљиво провјерити вријеме.

Вишеслојна плоча као зелени материјал, која се широко користи у индустрији намештаја, онда је како производити, али и какве перформансе?

Избор високо квалитетног драгог дрвета за панел, после пресвучене смоле у ​​врућој преси, направљеној високом температуром и високим притиском, са јаком отпорношћу на хабање, дугорочним одржавањем новог материјала и текстилом од пуног дрвета, Лечење, у комбинацији са употребом еколошки прихватљивог лепка, може ефикасно спречити ерозију штеточина и безопасно за људско тело. Његова компресивна способност је врло јака, није лако деформисати пуцање, експанзација сувог сакупљања је врло мала, са бољом могућношћу подешавања унутрашње температуре и влажности.

Када изаберемо вишеслојну плочу, требало би да обратимо пажњу на избор нетканих вишеслојних плоча, ако је рука погодила разне делове вишеслојне плоче, звучно оштро, то доказује добар квалитет, ако звучна мучнина, та вишеслојна плоча појавио се разбацани пластични феномен.