Dom > Novosti > Sadržaj
Зашто већина контролних панела малих апарата користи једнобродну плочу?
Sep 29, 2017

Верујем да и ми знамо да је контролни панел за мале уређаје једна од кључних компоненти различитих кућних апарата, већина специфичних програмских функција се ослања на ову компоненту како би се постигла, као што су почетни телефони на даљинском управљачу, искључују и праве стварне рад кућних апарата Ситуација, итд., али постоје многи пријатељи који су открили да већина малих кућних уређаја контролних панела користи Сингле Сиде Боард, а не двостране, зашто? Следеће Бо Иинг специјално техничко особље за све који ће анализирати:

Контролни панел за мале уређаје

Да бисмо свима боље схватили разлику између њих, први пут смо схватили шта је једноделни одбор и двоструки панел:

1, Једнострана плоча: најосновнија ПЦБ, делови концентрирани са једне стране, жица је концентрисана на другој страни; јер се жица појављује само са једне стране, тако да овај ПЦБ називамо ПЦБ са једном бочном плочом. Будући да постоји пуно строгих ограничења на линији дизајна, али само једна страна, па се ожичење не може прећи и мора бити само око пута.

2, двострано: једноставна тачка која је двострана, обе стране линије, јер двострана површина од двоструке стране плоче, а ожичење се може покренути (може бити око друге стране), тако да то је погодније Користе се у сложенијем облику од једностраног круга.

Толико произвођача контролних панела малих апарата углавном користи Једноделни плочу, радије би додали много скакача, немају двоструку плочу; јер је цена скакача ниска, а плоча са једним бочним плочама обично је много јефтинија, у масовној производњи. Околности су трошкови очигледнији. Тако произвођачи, покрајина је такође трошак за крај трошкова.